WebsiteFrame Nieuws

"Zomerstop"

Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen maar de voorberedingen zijn al weer volop aan de gang. De overschrijvingen zijn verwerkt, de nieuwe leden zijn in de opstellingen geplaatst en de gestopte leden zijn daar uit gehaald. 

Voor sommige teams waren er nieuwe shirts nodig en deze zijn inmiddels ook besteld en worden binnenkort verwacht.

De indelingen bij de KZZ zijn gemaakt, sommige teams zijn lager ingedeeld en de teams die kampioen zijn geworden zitten een klasse hoger

Over ongeveer een maand staan de wedstrijden voor de maand september al op de nieuwe website. Daarvoor hebben we uiteraard nog de inmiddels bekende ladies night en ook is de sporthal gehuurd voor oefenwedstrijden. Mocht je met je team dus willen oefenen, laat het dan zo snel mogelijk weten. 

Ook de 1e betaling voor het nieuwe seizoen is de deur al weer uit, dus de penningmeester gaat ook weer aan de bel trekken.

Zoals de laatste jaren is de contributie weer 100.- euro per persoon voor senioren , de juniorenteams betalen 50.- euro per persoon.

Het rekening nummer staat vermeld op de website, maar binnenkort kunt u van de penningmeester een mail verwachten.

Graag de contributie betalen voor 1 september 2016..

 

Tevens is er in de zomerstop een nieuw bestuurslid toegevoegd, Dion Vredenburg gaat zich bezig houden met onze jeugdteams

 

Ik wens iedereen alvast een prettige vakantie en zien elkaar eind augustus/ begin september in de sporthallen  .

 

nieuwsbalk zaalvoetbal1

20221003 sponsorbalk